Lajme

Vuçiq për tre policët e kindapuar: Ata po hanë rrush, ëmbëlsira dhe po pinë Coca-Cola

Presidenti serb Aleksandër Vuçiq ka mohuar se po keqtrajtohen tre policët kosovarë të kidnapuar javën e kaluar nga forcat serbe.

“Ata po hanë rrush, ëmbëlsira, pinë Coca-Cola dhe asgjë nuk mungon”, tha Vuçiq pas takimit me presidentin hungarez Viktor Orban.

Orban i ka bërë thirrje Vuçiqit që t’i lirojë tre policët, duke i thënë se mbajtja e tyre dëmton Serbinë ndërkombëtarisht.