LajmeTë fundit

Vuciq ne Bujanoc,mos keni frike,jeni ne token tuaj,jeni ne Serbin tuaj.

Presidenti i Republikes se Serbise Aleksander Vuciq,i’u eshte drejtuar qytetareve te komunes se Bujanocit duke i premtuar dhe duke i dhene mbeshtetje.Vuciq i ka porositur qytetaret serb qe jetojne ne kete komune nuk duhet te kene frik nga askush ,dhe se ata jetojne ne nje vend autokton serbe ,ai gjithashtu i ka premtuar edhe zhvillim ekonomik atyre ne te ardhmen.Ministria e Lajmeve ka mesuar se presidenti Vuciq i ka premtuar hapjen e nje fabrike te re dhe vende te reja te punes si dhe mbeshtetje per nje mundsi me te mire jetese ne te ardhmen qe do ti mundosoj qeveria e Serbise.