Lajme

Vuçiq: Gjithçka shkon në drejtim të zgjedhjeve të 17 dhjetorit

Presidenti Aleksandar Vuçiq, ka thënë se “gjithçka po shkon në atë drejtim” që zgjedhjet të mbahen më 17 dhjetor të këtij viti dhe deklaroi se opozita nuk ka program tjetër përveç sulmit ndaj tij.

“Ne gjithmonë e respektojmë pakicën, ata kërkuan Beogradin dhe zgjedhjet parlamentare dhe i kanë”, tha Vuçiq për TV Happy.

Sipas tij, për fushatën zgjedhore ka mbetur edhe “më shumë se sa duhet”.

Ai gjithashtu deklaroi se “duhej të shkonim me promovimin e lëvizjes në datën 21, por si shkoi kjo – pesëmbëdhjetë ditë, pastaj Granada (Samiti i Tretë i Komunitetit Politik Evropian), pastaj Brezi dhe Rruga në Kinë”.