Shqipëri

(VIDEO) Rama: Do marrim punëtorë nga jashtë, këta tanët të rrinë të pinë kafe me lekët e babës

Kryeministri Edi Rama ka publikuar një video teksa ka qenë duke inspektuar në Durrës riparimet dhe restaurimet pas dëmtimeve të 26 nëntorit.

Teksa ka qenë duke biseduar me një inxhinier, Rama është shprehur se do të marrim edhe punëtorë nga jashtë po të jetë nevoja.

Rama:

Të gjithë thonë vende pune, vende pune, po vendet e punës që do hapi ndërtimi janë pafund në kuptimin e nevojës.

Ne do të marrim edhe punëtorë nga jashtë po të jetë nevoja, vijnë punëtorë nga kontinente të tjera dhe këta të rrinë poshtë tek kafja se janë juristë.

Dhe e pinë kafen me lekët e babës.