Magazina

Vetëm 10% Ia Qëllojnë ! Ja Përgjigjja, Shikoje A Ia Ke Qëlluar Dhe A Jeni Të Zgjuar Edhe Ju

Kjo eshte nje pyetje logjike teper interesante per te testuar aftesite tuaja. Nese deshironi te ktheheni perseri ne kujtimet e femijerise kur keni qene ne shkolle, me pyetjet interesante qe ne shkolle behen per te notuar nxenesit, atehere pergjigjjuni kesaj pyetje. Pergjigjen jo te gjithe e qellojne

Kjo eshte pergjigjja e sakt per te gjithe ju qe po pyesni.

-Se pari shikojeni pyetjen me kujdes. Thote se burri i ka 12 djem dhe secili nga ata djem e ka nje moter. Pyetje nuk thote e ka ‘nga’ nje moter, por thote e ka ‘nje’ moter. Kjo dmth se 12 djem dhe secili e ka nje moter, atehere burri i ka 13 femije.

-Pra pergjigjja e sakte eshte: BURRI i ka 12 DJEM dhe 1 VAJZE. Gjithsejt 13 FEMIJE. Po ju a e gjetet? Komentoni nese PO !