Të fundit

Vazhdon implementimi i ndarjes së maskave mbrojtëse në institucionet e Komunës Preshevës nga Shoqata Vizioni

Gjatë ditës së djeshme shoqata Vizioni për zhvillim dhe kooperim i dhuruan maska mbrojtëse stafit të shkollës ” Prof Ibrahim Kelmendi ” në Preshevë.

Gjithashtu maska mbrojtëse i dhuruan edhe për gjithë puntorët e Ndërrmarjes publike
” Moravica ” .