Lajme

Valon Arifi: “Kujt i pengoi Liburni në Preshevë ?”

Valon Arifi aktivisti i të drejtave të njeriut nga Presheva i cili reagoj kundër Ministrit Aliu në Preshevë sonte për gazetên IndekOnline nga Prishtina i është shprehur :
“Liburni premtoi realizimin e dy projekteve shumë serioze për Komunën e Preshevëss, sallën e sporteve dhe renovimin komplet të shkollës fillore në Rahovicë. Kjo është shumë e mirpritur për qytetarët e Komunës së Preshevës por ajo që më pengon është mos rrespekti ndaj ministrit Aliu”- është shprehur aktivisti Arifi.

“Pse askush e as kryetarja Sinani nuk rrespektuan Ministrin Aliu i cili fundja është ministri parë i dy republikave tona që vjen e përkrah ptojekte konkrete në Komunën tonë.Është e pakuptimt që ish-Ministri Cakaj të jet qyetatar nderi i Preshevës e Liburnit të mos i ndahet as edhe një mirnjohje, e pa pranueshme së paku për mua” përfundon për indeksonline aktivisti Arifi.