Lajme

Ushtrinë e formuam, ama që ta mbajmë është më e vështirë

Komandanti i FSK-së, Rrahman Rama, ka thënë se kësaj ushtrie i duhen njerëz që t’i përdorin pajisjet dhe armatimin e sofistikuar.

“Me formu ushtrinë e formuam, ama që ta mbajmë është më e vështirë. Unë nuk e shoh një problem tek blerjet, por me rëndësi është që ne të kemi personelin të trajnuar, që ato pajisje pastaj të përdoren, ky është qëllimi ynë”, tha Rama.