LajmeTë fundit

Universiteti Ndërkombëtar Ballkanik në Shkup, mban provim pranues për maturantët e Luginës

Të dashur maturantë.
Universiteti Ndërkombëtar Ballkanik në Shkup, mban provim pranues (provim për bursa studimore) më datë 15 Maj 2019, me fillim nga ora 10:30 në hapsirat e shkolles se mesme teknike “Presheva”, në Preshevë, ndërsa në Bujajoc provimi do të mbahet më 16 Maj me fillim nga ora 11:00 në hapsirat e shkollës së mesme “Sezai Surroi”.
Ju ftojmë, e ju inkurajojmë të merrni pjesë në këtë provim,në mënyrë që të jeni fitues potencial të bursave dhe në një të ardhmën e afërt të bëheni pjes e njërit ndër universitetet më të mirë në Maqedoninë Veriore.