Lajme

Udhëtim i mbarë e i suksesshëm i Haxhilerëve të Luginës

Sipas burimeve informative të Jetapress-it, bëhet e ditur se Haxhilerët nga Lugina e Preshevës, të udhëhequr nga Hafiz Llukman Ibrahimin, për në tokat e shenjta, kanë arritur shëndoshe mirë dhe janë duke u vendosur nëpër hotele.

Sipas të njëjtave burime informative, mësohet se gjendja shëndetësore e Haxhilerëve është e mirë, njofton Jetapress.