Lajme

U promovua libri “Deti nuk ka portë”

Sot në sallën e vogël të Shtëpisë së Kulturës në Bujanoc u promovua libri me poezi “Deti nuk ka portë” të gazetarit dhe publicistit shqiptar Aleksandër Çipa.

Kritikët letrar e vlersuan lart veprën me poezi “Deti nuk ka portë” të Çipës.
Pas përfundimit të promovimit, autori shpërndau libra për dashamirësit e librit.