Lajme

Tv Bujanoci-Rikthehet në bibliotek leximi

Televizioni “Tv Bujanoci” sic ka mësuar Ministria e Lajmeve do të largohet nga lokacioni i Shtëpisë së Kultures deri në fund të kësaj jave.Dhe këtë hapësire pas largimit të televizonit do ta shfrytëzoj biblioteka e leximit, Biblitoteka “14 Nentori”.

Urdhëresa e fundit qe i’u është bërë Tv Buajnocit për tu larguar nga ky lokalcion ka qenë në fund të vitit të kaluar, por gjatë një mosmarveshje kjo gjë ka mbetur e pa kryer, është pronocuar Nënkryetari i komunës Stojance Arsiç.

“Ne kemi rënë dakord që RTB duhet të largohet nga ajo hapësirë.Largimi ishte planifikuar për të premten e kaluar, por u shty për shkak të vizitës së Aleksandar Vuçiq , u shpreh më tej Ariç.

Pas privatizimit të TV Bujanoci, nga qeveria lokale ka thënë se “është kërkuar që të lirohet hapësira nga pronari i ri Zoran Veliçkoviç.Që më parë kishte qenë bibliotek leximi pastaj ishte zavendsuar me hapësire mediatike nga RTB.