Të fundit

Stefanoviq : Shqiptarët në Serbi të votojnë Vuçiqin për president

Shqiptarët të votojnë për Vuçiqin president !Njëri nga zyrtarët e lartë të SNS-it dhe bashkëpuntorë i afërt i Aleksandar Vuçiqit,
Nebojsha Stefanoviq i ftoi shqiptarët e Luginës së Preshevës dhe të Kosovës ku do që votojnë, për president të Serbisë ta rrethojne kandidatin Aleksandar Vuçiq pasiqë nuk kan kandidat të vetin të nominuar për president !

Stefanoviq kërkesën e vet e arsyetoi në këtë mënyrë : Në periudhën e pandemisë Covid-19 rreth 100 mijë shqiptar nga Kosova janë vaksinuar në Serbi ndërsa mbi 50 mijë prej tyne kan qenë përfitues të subvencioneve të ndryshme që shteti i ndau si ndihmë për popullatën, poashtu edhe shqiptarëve të Jugut Serbisë ju kan paguar gjitha ndihmat nga shteti penzionerave, bizneseve dhe rinisë, prandaj është njerëzore të votojnë për kandidatin Vuçiq i cili edhe jua mundësoi këto benefite !

Shkrimi është huazur nga gazetari Nexhat Behluli.