Të fundit

Sot u nënshkrua marëveshja për koalicion e qeverisjes së re në Preshevë

Partia Demokratike Shqiptare, Partia per Veprim Demokratik, Levizja per reforma dhe Unioni Demokratik Shqiptare kanë nënshkruar marrëveshjen për koalicionin e ardhshëm qeverisës në Preshevë.

Marrëveshja është nënshkruar nga liderët e të katër partive, Ragmi Mustafa (PDSH), Ardita Sinani (PVD), Sami Salihu (LR) dhe Naser Aziri (UDSH).

Pas nenshkrimit te marreveshjes ata mbajten nje konference per media ku dhe sqaruan detajet e koalicionit.

Ashtu dhe sic u njoftua me heret kryetari i komunes se Presheves do te jete me rotacion dhe i takon 2 vitet e para te koalicionit PVD-se dhe 2 vitet e tjera PDSH-se.