Të fundit

Sot seanca e Parë për këtë vit në Kuvendin Komunal të Preshevës, priten shkarkime dhe emërime

Sot duke filluar nga ora 10:00, Kuvendi i Preshevës do të mbaj seancën e Parë për këtë vit, ku janë caktuar 7 pika të rendit të ditës.

Në këtë seancë pritet të ketë shkarkime dhe emerime si në komisionin komunal zgjedhor ashtu dhe ne dy shkollat fillore ne Raincë dhe Leran.

Seanca pritet te mbahet sot më 11 shkurt 2022, e premte ne sallen e madhe te kuvendit komunal te Presheves duke filluar ne ora 10:00.