Lajme

Sonte është nata e fundit e Festivalit Ditët e Komedisë Shqiptare në Preshevë

Sonte është nata e fundit e Festivalit Ditët e Komedisë Shqiptare në Preshevë.
Si qershi mbi tortë, sonte në skenë do të performojë Produksioni Teatror “DVSH” nga Tirana.

Komedia që do të vihet në skenë është “Nuk dëgjoj, nuk shikoj, nuk flas” nën regjinë e Donard Hasani-t dhe Valdrin Asani-t.