Të fundit

Sinani refuzon t’i prononcohet gazetarit të Klan Kosovës

Sot u mbajtën zgjedhjet parlamentare në Serbi ku shqiptarët garuan me dy lista të ndara. Të pranishëm ishin televizione dhe media të ndryshme lokale dhe nga rajoni. Gazetari i KlanKosovëd Haris Ademi nëpërmjet një postimi ka njoftuar se sot i ka ndhodhur diçka e çuditshme në Preshevës, i cili është refuzuar nga kryetarja Ardita Sinani, ku sipas tij aryea ishte se ai paraprakisht kishte përcjell një politikan të krahut tjetër