Të fundit

Sinani pritet në takim nga Ministri Çeku

Kryetarja komunës Preshevës Ardita Sinani sot është pritur në takim nga Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit të Republikës së Kosovës, z.Hajrulla Çeku, transmeton Ministria e Lajmeve.

znj.Sinani nëpërmjet profilit të sajë falënderoi ministrin pët gatishmëtine e tij për mbështetje të projekteve kulturore për komunën e Preshevës

Postimi i plotë :

Mirëpritje e ngrohtë për Preshevën nga Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit të Republikës së Kosovës, z.Hajrulla Çeku.

Falenderoj ministrin për gatishmërinë e tij për të mbështetur projektet tona konkrete në fushën e kulturës dhe të ruajtjes së trashëgimisë kulturore.