Të fundit

Sinani: Ne jemi qytetarë të vendit, ku Presidenti dhe Kryeministrja mohojnë ende gjenocidin e Srebrenicës

Kryetarja e Preshevës Ardita Sinani, nëpërmjet një postimi përkujtoi masakrën e Srenrenicës ndaj civilëve të Bosnjës të kryera nga ushtria serbe.

Postimi i plotë

Ne jemi qytetarë të vendit, ku Presidenti dhe Kryeministrja mohojnë ende gjenocidin e Srebrenicës.

Mohimi i gjenocidit duhet të sanksionohet si vepër penale.

Srebrenica #8372 #NeverForget