KryesoreLajme

Shtypshkronjë e parave të rreme në Beograd, 56.000 banknota të euros të falsifikuara

Policia në Beograd ka gjetur shtypshkronjë për falsifikimin e parasë, ndërsa një person është arrestuar. transmeton Ministria Lajmeve

Në shtypshkronjën ilegale janë konfiskuar rreth 56.000 banknota të falsifikuar të euros.

Mediet serbe bëjn ëtë ditur se shtypshlronja është zbuluar të premten në aksionin e Shërbimit serb për luftë kundër kriminalitetit të organizuar, Agjencisë së informimit e të sigurisë dhe prokurorisë./ministrialajmeve.com