Të fundit

1 Shtatori muaji i rikthimit në jetën normale në Luginë?

Pas një kohe të gjatë me vështërsitë dhe sfidat me virusit CoviD – 19 erdhi shtatori fillimi i vitit shkollor .

Duke e parë situatën me pandemin, rënja e numrit të rasteve të infektuar me Covid-19, si rrjedhojë ministria e arsimit merr vendim per hapjen e biznesetlve dhe institucioneve shkollore .

Ky lajm është shumë i gëzueshëm për fëmijët tanë, por duke siç edhe është njoftust se duhet rrespektuar masat e caktuara nga qeveria. Pas një periudhe të gjatë fillojnë punën edhe librarit e qytetit të komunës së Preshevës.

Njëra ndër librarit më të vjetra të qytetit, libraria “Ardi” shpreson që datën 1 shtator të jetë dita që t’i kthehemi normalitet në vendin tonë.
Libraria “Ardi” siç çdo vit edhe kësaj radhe është e furnizuar me material, tekste mësimore për shkolla fillore dhe të mesme.

“Me shpresën që ky vit shkollorë të jetë i mbarë dhe i urojm nxënësve të Luginës fillimin e vitit shkollor”- ka deklaruar për redaksinë tonë prorani i librarisë së qytetit.