Lajme

Shesheli mbetet jashtë Parlamentit të Serbisë

Partia e presidentit Vuçiq , sipas rezultateve preliminare, ka fituar 122 mandate, SPS e Ivica Daçiqit 32 mandate, duke e siguar kështu shumicën e nevojshme në Kuvendin e Servisë.

Partia e Vojisllav Sheshel dhe e ish-presidentit Boris Tadiq kanë mbetur jashtë Parlamentit të Serbisë.

Në krahasim me zgjedhjet e kaluara, shqiptarët e Luginës këtë herë kanë dy deputetë më pak në Parlamentin e Serbisë.