Shefat Isufi dhe Leon Harth në luftime për titull 

Të premten e ardhshme do të ketë rrahje të mprehta dhe grushta në Rudolf Weber Arena në Oberhausen! KAIF & PETKO’s Boxing prezantojnë edicionin e tretë të “PETKO’s Beat & Box”. Përveç titanit të popit Dieter Bohlen dhe grupit Kuult, të cilët të dy do të luajnë koncerte të shkurtra, thekse sportive do të vendosen gjithashtu në gjithsej tetë meçe.

Në ndeshjen kryesore të mbrëmjes është kampioni Shefat Isufi. Pesha e lehtë dëshiron të mbrojë titullin e tij botëror në WBF kundër Ryan Ford nga Kanadaja. Ford nuk është i huaj për Gjermaninë. Nick Hannig hyri dy herë në ring me sportistin e rrezikshëm të arteve marciale, i cili ishte aktiv në MMA për shumë vite, dhe kafshoi dhëmbët. Serge Michel, i cili dikur konkurroi në Lojërat Olimpike, KO’d Ford me një përplasje! Lufta jo e lehtë për Isufin, i cili prej javësh po përgatitet me trajnerin Andreas Selak dhe ka kompletuar një sërë sparingash, Fillon në orën 17:15 me ndeshjen e parë të mbrëmjes. boxen1/LajmiAL/