Lajme

Serbi: Vikendi i hapur deri në ora 14:00

Shtabi i Krizave në Serbis në mbledhjen e sotme vendosi që gjatë vikendit objektet e gastronomia, kafenetë, restoranet dhe qendrat tregtare në Serbi mund të punojnë deri ora 14:00 dhe më pas do të mbyllen të gjitha. Ndërsa barnatoret, pompat e benzinës do të vazhdojnë të punojnë si në të kalurën.

Kështu është vendosur sot ndërsa nga dita e hënë do të vazhdojnë të qëndrojnë të hapura deri në ora 20:00