Të fundit

Kryetarja e Preshevës Ardita Sinani, ofron ndihmesë për bujqit e komunës sonë me bono të naftës dhe subvencione

Kryetarja e Preshevës Ardita Sinani,ofron ndihmesë për bujqit e komunës sonë me bono të naftës dhe subvencione

Postimi i plotë i kryetares Sinani :

Bono të naftës dhe subvencione për sigurimin e farës së patates dhe për pleh artificial ?

Këto janë disa nga format e ndihmës që do t’i ofrojmë për bujqit tanë si qeverisje lokale përgjatë javëve në vijim ?

Lidhur me këtë, sot njoftova disa bujq nga Rahovica, të shoqëruar nga kryetari i Bashkësisë së tyre Lokale ?

Këto masa i kam ndërmarrë pas miratimit të propozimit për ndihmë bujqëve, në seancën e fundit të Kuvendit Komunal, duke marrë parasysh ngritjen e çmimeve të naftës dhe të produkteve tjera bujqësore, si pasojë e ndikimit të pushtimit rus të Ukrainës ??

Ditët e ardhshme do t’i takojë edhe bujqit e lokaliteteve të tjera të Komunës sonë ❤️

Bujqësia #Subvencione #StayWithUkraine