Lajme

Ruairi O’Connell takon Dua Lipën: Krenaria e Britanisë dhe e Kosovës

Ambasadori i Britanisë së Madhe në Kosovë, Ruairi O’Connell, është takuar me Dua Lipën.

O’Connell ka thënë se Lipa nuk duhet të harrojë kurrë se prej nga vjen. Ai madje e quajti këngëtaren shqiptare si krenaria e Britanisë dhe e Kosovës.

Dua Lipa ka qëndruar në ambientet e ambasadës të Britanisë në Kosovës ku është takuar me shumë artistë kosovarë dhe njerëz të inovacionit e sportit.

“Ju kurrë nuk harroni se nga jeni. Krenaria e Britanisë dhe e Kosovës Dua Lipa, kaloi një pasdite në rezidencën e ambasadës britanike, ku u takua me artistë dhe krijues, vullnetarë dhe aktivistë duke sjellë ndryshime në Kosovë përmes muzikës, artit, kulturës, inovacionit dhe sportit. Fondacioni Dua Lipa Sunny Hill Festival Sunny Hill Festival”, thuhet në postimin e Ambasadës së Britanisë në Kosovë.