KryesoreMaqedoni

Restoranti në Tetovë ofron ushqim falas për nxënës dhe studentë që kanë probleme financiare

Time Out-ofron ndihmë per nxenes (t’shkolles fillore, tmesme) student, te cilet kane probleme financiare gjate shkollimit, le te paraqiten te pergjegjesi i lokaleve,do ju jepet nje kartele me te cilen gjate gjithe viteve deri ne perfundimin e shkollimit do te sherbehen me ushqim falas :).