LajmeTë fundit

Ragmi Mustafa i shpreh ngushllime familjes Salihu

E nderuara familje Salihu,

Me rastin e vdekjes së fëmiut tuaj, në emër të Partisë Demokratike Shqiptare dhe në emrin tim personal i shpreh ngushllimet më të sinqerta, kryetarit të Kuvendit Komunal Preshevë e njëherit familjes Salihu.

Shpirti i tij u prehtë në paqën e përjetësisë!

Kryetari i PDSH-së
Dr.sc. Ragmi Mustafa