Sporti

Qendra Sportive “Presheva” sot zgjodhi sportistët e vitit 2019

Qendra Sportive Presheva” në Preshevë sot zgjodhi sportistët e dalluar të vitit 2019, Pioner dhe Senior.

takimin e sotëm ishin prezent sportistët që kanë bashkëpunuar me Qendrën Sportive “Presheva” ka thënë kështu sekretari i kësaj qendre Dashnim Saqipi.
Këshili organizativ ka faleminderuar të gjithë sportistët vendës dhe profesorët e shkollave për pjesmarje në aktivitete sportive.