LajmeTë fundit

PVD organizon koktej për fundvit në Preshevë

Partia për Veprim Demoktratik kishte paralajmruar përmes një komunikate zyrtare pak ditë më pare që do të organizonte një koktej për fundvit.

Pvd ftoi të gjithë anëtarët dhe simpatizantët për rastin e celebrimit të përbylljes së vitit 2019.

Të pranishëm në këtë koktej janë kyetari i Pvd-së Shaip Kamberi, kryetaria e degës në Preshevë Ardita Sinani, ish themelues të partisë si dhe militantë të këtij subjekti.