Lajme

Koci: Nuk po e kuptoj logjikën, me shku në xhami e kishë, e jo në shkollë

Ministri i Shëndetësisë, Arben Vitia, njoftoi sot për hapjen e xhamive dhe kishave, por jo edhe për shkollat e kafiteritë.

Avokati Arianit Koci thotë se nuk e kupton se si hapen xhamitë e kishat ndërkaq shkollat, fakultetet e gjykatat jo.

Postimi i tij:

Nuk po e kuptoj logjikën: mundesh me shku në xhami e kishë, e nuk mindesh me shku në shkollë, në fakultet në provime apo në gjykatë.

Ma hapjen e objekteve fetare, besoj është dashur të hapen edhe institucionet arsimore, gjykatat, qendrat tregatre dhe gastronomia.