Të fundit

PVD e nis fushatën, Kamberi: Bashkohuni

Shaip Kamberi, kandidati për deputet dhe bartësi i listës “Koalicioni i Shqiptarëve të Luginës” ka shkruar se ka filluar fushatën parazgjedhore.

“Mbrëmë ishim me strukturat organizative në Tërnocin e Madh të Bujanocit.Mobilizim. Organizim. Angazhim.Bashkohuni. Për interes të përgjithshëm” ka hskruar mes tjerash Kamberi në Facebook.

Postimi i plotë në Facebook nga Shaip Kamberi:

E nisëmMbrëmë ishim me strukturat organizative në Tërnocin e Madh të BujanocitMobilizim. Organizim. Angazhim.Bashkohuni. Për interes të përgjithshëmDeputetët shqiptarë në parlamentin e Serbisë duhen të jenë të rreshtuar drejtë dhe me politika cilësore përfaqësuese, sidomos me sfidat që na presin pas zgjedhjeve të 3 prillit.Këtë e garanton Koalicioni i Shqiptarëve të Luginës. Me këmbë të mbarë.Voto 16