Të fundit

PVD – Dega Bujanoc ka përmbyllur me sukses procesin zgjedhor të strukturimit


Rezultatet e zgjedhjeve janë si vijon:

Kryetar i degës është zgjedhur Ragmi Mustafi.
Nënkryetare është zgjedhur Mimoza Ismaili Mustafa.
Sekretare është zgjedhur Shermine Beqiri Beluli.
Përveç kësaj, Kuvendi i degës është kujdesur të zgjedhë 15 anëtarë të tjerë të kryesisë, duke përfshirë çdo vendbanim në Komunën e Bujanocit, për të siguruar përfaqësimin e gjerë.
Për anëtarë të Kryesis së Degës, Kuvendi ka zgjedhur:

 1. Mustaf Alishanin
 2. Lulzim Rashitin
 3. Metin Ramizin
 4. Teuta Mejdiji
 5. Benhurije Shabanin
 6. Kadri Selimin
 7. Selim Bicin
 8. Arbër Aliun
 9. Fisnik Belulin
 10. Idriz Limanin
 11. Ismail Pajazatin
 12. Naim Rexhepin
 13. Nexhat Durakun
 14. Vaid Aqifin
 15. Qani Ramadanin
  Bashkë me kryesinë e re, do të punojmë me përkushtim për të artikuluar e adresuar interesat e shqiptarëve.
  Të vendosur të dinamizojmë dhe mobilizojmë shqiptarët e komunës së Bujanocit për të përballuar sfidat politike që presin para nesh.
  Udhëheqësisë së sapozgjedhur i dëshirojë suksese, thuhet në postimin e kryetarit të PVD-së Shaip Kamberit