Lajme

“Presidenti Vucic vazhdon avazin e te 90’ave”

Kujtojm deklarten e Aleksander Vucic, ateher pjese e Partise Radikale te Vojslav Seshelit i cili pati deklaruar “Per nje serb do te vrasim qindra musliman”. I njejti para pak diteve ne rrolin e Presidentit Serb, deklaroj “Paqe me shqiptaret do te kete, deri sa te “preket” nje serb ne Kosove”.

Deklarata te tilla, nxitese te urrejtjes nuk i takojn nje Presidenti, aq me teper atij Serb, ku dihet fakti qe pikerisht nga te tilla bindje, balkani ne vitet e 90’ta ishe bere vater e luftes dhe ku shkaktar kryesor i Gjenocidit ne Srebrenic,shpernguljeve e masakrave masive  ne Kosove e rajon ishte ish.shefi i tij i dikurshem Slobodan Milosevic.