Showbiz

Preshevari Azem Halimi është konkurenti i ri në Për’Puthen

Ka filluar edicioni i ri i emisionit tashmë të famshëm Për’Puthen, në këtë spektakël janë futur disa konkurentë të rinj djem dhe vajza për t’u njohur me njëri tjetrin.

Këtë edicion është pjesmarrës edhe nje djalosht me prejardhje nga Presheva i cili jeton në Gjermani. Prezenca e preshevarit Azem Halimi e ka bërë të lumtur opinionistin Arian Konomi, i cili po ashtu i ka shprehë publikisht Azemit se do ta ketë në vazhdimësi mbeshtetjen e Konomit.