Të fundit

Presheva është ende në fund të listës sa i përket rrogave mesatare në Serbi

Bazuar në të dhënat e Institutit Republikan të Statistikave, paga mesatare në rrethin e Pçinjës në janar ishte 73.848 dinarë (68.611 dinarë në dhjetor).
Në territorin e Vranjës mesatarja është 75.264 (71.238 në dhjetor). Të ardhurat mesatare më të larta në shtator në mesin e komunave të rrethit të Pçinjës ishin në Vladiçki Han 75,567 (në dhjetor 70,080), në Surdulicë 75,020 (në dhjetor 70,635), Bosilegrad 72,723 (në dhjetor 65,033), Trgovishtë 65,033 Dhjetor 61,899, Vranjska Banja 65.815 (dhjetor 60.681) dhe Preshevë 66.934 (dhjetor 58.568).