Kryesore

Presheva do të jetë pa energji elektrike ditën e diel

Presheva dhe rrethina e saj do të jenë pa energji elektrike në ditën e diel (21 prill) për shkak të punimeve të planifikuara në objektet energjetike, njoftoi Eletrodistribucija.

Në njoftim thuhet se pa furnizim me energji elektrike do të jetë gjithë zona e Preshevës në periudhën kohore prej orës 08:00 deri në ora 16:00 (zona e transformatorit TS 110/10 kV Preshevë)”