Kryesore

Kamberi kërkon plan shtetëror për të ndihmuar Luginën e Preshevës

Qeveria e Kosovës ka miratuar buxhetin për vitin 2022, në kuadër të të cilit dy milionë euro janë dedikuar për Luginën e Preshevës.

Një gjë e tillë është mirëpritur nga deputeti shqiptar në Kuvendin e Serbisë Shaip Kamberi.

“Vendim pozitiv buxhetimi prej 2 milionë euro për Luginën e Preshevës në Projektligjin e Buxhetit të Kosovës për vitin 2022, nga ana e Qeverisë së Kosovës. Plotësimi i kësaj kërkese dhjetëvjeçare të përfaqësuesve institucionalë dhe politikë të Luginës së Preshevës është i rëndësishëm, sepse shmang vendimet ad hoc qeveritare”, shkruan Kamberi në Facebook.