Të fundit

Përfundojnë zgjedhjet lokale në Preshevë, këto janë rezultatet preliminare sipas KKZ-së

Komisioni komunal zgjedhor në Preshevë sot ka mbajtur mbledhjen e radhës dhe pas rivotimin të ditës së djeshme në fshatin Leran dhe Golimidoll ka publikuar rezultate preliminare.

PVD është partia e parë me 11 këshilltarë , PDSH me 9, APN 7 këshilltarë, LR 6 këshilltarë, Aleanca 3, UDSH 1 dhe lista serbe 1 këshiltar.

KKZ do ti presë afatet për ankesa, dhe ditën e Hënë më datë 17 Qershor 2024 do ti publikoj rezultatet përfundimtare.

Këto janë REZULTATET: