Lajme

Për herë të parë në histori, vjen përkrahja e Spanjës për Kosovën dhe kryeministrin Kurti

Është shumë e rrallë, për të mos thënë hera e parë, që zyrtarët e Spanjës të dalin në përkrahje për vendimet e Qeverisë së Republikës së Kosovës.

Kështu ka thënë njeriu i afërt dhe asistenti i kryeministrit Kurti, Arianit Beqiri.

Ai ka njoftuar se Ministrja e Punëve të Jashtme të Spanjës, znj. Arancha Gonzàlez lavdëron punën e Qeverisë Kurti për heqjen e tarifës 100% për produktet e lëndës së parë.

Beqiri shkruan se qasjet servile a armiqësore kanë mbaruar, po ndërtohet partneriteti e aleanca parimore.

Postimi i plotë:

Është shumë e rrallë, për të mos thënë hera e parë, që zyrtarët e Spanjës të dalin në përkrahje për vendimet e Qeverisë së Republikës së Kosovës.

Ministrja e Punëve të Jashtme të Spanjës, znj. Arancha Gonzàlez lavdëron punën e Qeverisë Kurti për heqjen e tarifës 100% për produktet e lëndës së parë.

Kështu, kryeministri Kurti e Qeveria e vendit do të punoj për t’i rregulluar e ndërtuar marrëdhëniet bilaterale me shtetet trans-atlantike.

Qasjet servile a armiqësore kanë mbaruar, po ndërtohet partneriteti e aleanca parimore.