Lajme

Parlamentin kroat i jep goditje të fort Serbisë: T’i ndalohet hyrja në BE derisa të pranoj terrorin që e ka bërë

Parlamentin kroat i jep goditje të fort Serbisë. Opozitarët në Kroaci, Hrvoje Zekanoviç dhe Ruza Tomasiç në parlament i kanë adresuar një kërkesë qeverisë kroate.

Me poshte e keni edhe videon ne parlamentin e Kroacisë.

Video:https:/youtu.be/UDwV8MWXlYs?t=2