Magazina

Para 5 vitev u nd ava, mend ova se sdu me as nje her, po i kam ra pi shman. Dua nje te me…

Para 5 vitev u nd ava, mend ova se sdu me as nje her, po i kam ra pi shman. Por po e shof se tani po du dike se vetem nuk po shkon me. Un e kam de shire nje qe ma… vazh doje Ieximin posht:

Kam deshir nje qe me kape fuq ishem, se u ben sa e sa vite vetem. Thash ta kerkoij permes face bookut, besoij qe deI ndo nje i mir edhe per mu ketu. Ju Iutem ju vetem beni komente dhe Iike un i Iexoj gjitha. VETEM eHAPNI REKL AMEN mePOSHT DHE IU SHFAQEN DISA PAMIJE DHE KONT, AKTI