Opinione

Opinion: HOXHALLARËT E MIRËFILLTË TË DISTANCOHEN NGA KOLEGËT E TYRE PSEUDO FETAR DHE KOMBËTAR

Hoxhallarët e mirëfilltë, që me përpikmëri e ligjerojnë fenë islame, duhet patjetër dhe urgjentisht të distancohen nga disa të ashtuquajtur hoxhallarë apo më mirë të themi pseudo hoxhallarë, të cilët me disa postime të tyre, jo që e mbrojnë fenë, por në një mënyrë apo tjetër e përdorin si element sulmi ndaj kombit tonë, ndaj dokeve, zakoneve tona, të cilat janë trashëgimi e shenjtë dhe e shtrenjtë e kombit tonë, përndryshe konsiderojmë që edhe këta hoxhallarë janë dhe do të jenë bashkëfajtorë për të gjitha ndodhitë që mund të ndodhin në të ardhmen, sepse të tillët ia ulin imazhin edhe fejës tonë të bukur dhe të pastër, e cila ka tolerancë dhe harmoni ndërfetare dhe kombëtare…

BM