Magazina

OJQ “MeL” fillon aktivitetin e saj

Organizata jo qeveritare “Mel” ka filluar aktivititetin e saj për realizimin e projektit “ Edukohu në mënyrën e duhur”.

Ky projekt ka për qëllim trajnimin dhe njoftimin e të rinjëve dhe qytetarëve për njohuritë e gjuhës serbe si gjuhë jo amtare, rrespektivisht për pakicat kombëtare në territorin e komunës së Preshevës.

Projketi do të zgjasë rreth tre muaj dhe është mundësuar nga Ministritë e të Drejtave të Njeriut dhe të Pakicave dhe Dialogut Social të Serbisë