Kryesore

Njoftim i rëndësishëm për qytetaret e Komunës së Preshevës

Njoftojmë të gjithë qytetarë e Preshevës të cilët mund të bëhen viktima të autoudhës Preshevë- Bujanoc, raporton Ministria e Lajmeve.

Këshillojmë qytetarët të cilët udhtojnë për në komunë e Bujanocit dhe kanë për t-u kthyer menjëher në Preshevë “Karta” e cila merret te pik-pagesa në Preshevë duhet të dorzohet në Bujanoc dhe bëhet pagesa prej 80 din. Qytetarë të shumtë kanë dërguar mesazhe në adresën e redaksisë sonë në lidhje me këtë problematikë, andaj apelojmë që mos të ktheheni në urën e hyrjes në Bujanoc prap te pagesa rrugore në Preshevë me të njejtën kart që e keni marrur në Preshevë se nuk është valide dhe duhet të paguhet Autoudha e tërë Autostradës “Beograd – Preshevë” e që kushton 1860 dinar

Ju lutemi qytetarë të komunës së Preshevës të keni kujdes dhe të mos e bëni një gjë të tillë se në të kundërtën do t’iu kushtojë në xhepin tuaj!