Lajme

Nisin nënshkrimet edhe për Parlamentaret, PVD fillon nga dita e nesërme

Pas mobilizimit të subjekteve politike për grumbullimin e nënshkrimeve dhe dorëzimin e Listave për zgjedhjet lokale, rradha ka ardhur edhe për ato parlamentare, shkruan Folonline.com.
E para që është është deklaruar e gatshme për një gjë të tillë është Partia për Veprim Demokratik.
Ky subjekt politik i ka ftuar anëtarët dhe simpatizantët e saj që nga dita e nesërme të japin nënshkrimet e tyre për pëkrahjen e Listës Zgjedhore për pjesëmarrje në zgjedhjet parlamentare të cilat mbahen të njejtë ditë me ato lokale, më 21 qershor.
Me përjashtim të PDSH-së, të gjitha subjektet politike shqiptare do të garojnë bashkërisht në këtë nivel zgjedhjesh me Listën e përbashkët „ Alternativa Shqiptare Demokratike- Lugina e Bashkuar „.
Bartës i listës, si rrjedhojë e Marrëveshjes së Tiranës, do të jetë Shaip Kamberi, ndërsa kandidatët e vet në Listë do t’i kenë edhe APN, PD, LPD dhe LR.

Ky është njoftimi i PVD-së rreth nënshkrimeve: