Lajme

Nimanbegu: Denojmë ashpër ofendimet me bazë nacionale drejtuar Abazoviqit dhe të gjithë popullit tonë

Deputeti i Listës Shqiptare, Genci Nimanbegu ka dënuar ofendimet drejtuar, zv.kryeministrit Dritan Abazoviq me bazë nacionale nga ana e protestuesve sonte para godinës së RTMZ.

Ai theksoi se këto ofendime nuk janë vetëm personale por ofendim për të gjithë popullin tonë.

Denojmë ashpër fjalët ofenduese drejtuar, zv.kryeministrit Dritan Abazoviq me baze nacionale nga ana e protestuesve para RTMZ sonte në Podgoricë. 

Këto ofendime nuk janë vetëm personale por ofendim të gjithë popullit tonë.Ftojmë në maturi politike dhe njerzore të gjithë akterët politikë. Ftesat për protesta dhe akuzat për tradhëti janë të papërgjegjëshme dhe manipulim të qytetarëve.Vetëm me dijalog mund që të delet nga situata e cila është përgjegjësi e ekstremizimit politikë nga ana e përfaqësuseve politikë të subjektve qeveritare aktuale.