Magazina

NGO “MeL” mbanë mbledhjen me anëtarët e saj ne lidhje me aktivitetet e projektit

Organizata jo qeveritare “MeL” sot ka mbajtur mbledhjen e parë me anëtarët dhe bashkëpunëtorët e saj ku dhe kanë ndarë përgjegjësit për menaxherin, asistentin edhe ndihmësin e saj për realizimin e projektit “ Edukohu në mënyrë të duhur”, përcjell Ministria e Lajmeve.

Menaxheri i projektit njoftoi të pranishmit se si do të implementohrt projekti në mënyrë të detajuar dhe është shprehur se pret mjaft rezultat pas pëfundimit të projekti i cili është i financuar nga Ministria e të Drejtave të Njeriut dhe të Pakicave dhe Dialogut Social të Serbisë