Lajme

Nga sot janë të detyrueshme gomat e dimrit, gjoba deri në 20.000 dinarë

Agjencia për Siguri në Komunikacion ka apeluar drejtuesit e mjeteve që të përfitojnë nga kushtet e favorshme atmosferike dhe të ndërrojnë gomat në kohë.

Agjencia për Siguri në Komunikacion u kujton drejtuesve të mjeteve detyrimin ligjor që automjeti duhet të ketë të instaluara gomat dimërore në periudhën nga 1 nëntori deri më 1 prill, nëse në rrugë ka borë, akull apo akull, por edhe që gomat e dimrit rekomandohen edhe kur rrugët janë të thata, nëse temperaturat janë më të ulëta se shtatë gradë.

Gjatë periudhës së ndërrimit të gomave, drejtuesve të mjeteve rekomandohet që të mos vendosin goma dimërore vetëm në rrotat e përparme.