Të fundit

Nesër komunat Preshevë e Bujanoc do të mbesin pa energji elektrike!

Nesër, ditë e dielë, 12.11.2023, për shkak të punimeve dhe disa testimeve në objektet e elektroenergjisë, gjatë nga ora 08:00 deri në ora 09:00 e mëngjesit, i gjithë territori i Komunave Bujanoc dhe Preshevë do të mbesin pa energji elektrike.

Ndërsa prej orës 09.00 – 11.00 do të ndërpritet edhe në disa fshatra me radhë kur edhe pritet normalizimi me furnizim.